Μεταμόρφωσε τη ζωή σου σε εννέα βήματα – Ηχογραφημένα διαδικτυακά σεμινάρια

Ποτέ η μεταμόρφωση ζωής δεν ήταν πιο εύκολη. Μεταμόρφωσε τη ζωή σου τώρα, ακολουθώντας απλά βήματα που δίνονται με απόλυτα κατανοητό τρόπο σε εννέα συναρπαστικά ηχογραφημένα διαδικτυακά σεμινάρια.

Σύμφωνα με μελέτες η μεταμόρφωση της ζωής μας είναι κατά 20% μόνο αποτέλεσμα στιγμιαίων συνειδητοποιήσεων. Κατά 80% είναι αποτέλεσμα εφαρμογής εργαλείων και τεχνικών με συστηματικό τρόπο. Στα εννέα ηχογραφημένα διαδικτυακά σεμινάρια θα διδαχθείς τεχνικές και εργαλεία που βασίζονται σε μελέτες διαφόρων επιστημονικών κλάδων όπως της νευροεπιστήμης, της θετικής ψυχολογίας, της επιστήμης του coaching, κλπ. Οι τεχνικές αυτές θα σε βοηθήσουν να μεταμορφώσεις τη ζωή σου σε όλα τα επίπεδα.

Το πρόγραμμα «Μεταμόρφωσε τη ζωή σου σε εννέα βήματα» είναι ένα δώρο ανεκτίμητης αξίας αν σκεφτείς τι μπορεί να σου προσφέρει: την αλλαγή που επιθυμείς και την επίτευξη μεγαλύτερης πληρότητας στη ζωή σου, την αύξηση του επιπέδου της ευτυχίας σου και τη βελτίωση της σωματικής και της ψυχικής σου υγείας.

Μπορείς να κάνεις το πρώτο βήμα προς τη μεταμόρφωση της ζωής σου τώρα εντελώς δωρεάν καθώς η πρόσβαση στο πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο είναι χωρίς χρέωση. Η συνολική χρέωση για τα υπόλοιπα οχτώ διαδικτυακά σεμινάρια είναι 124 Ευρώ.

Η διαδικασία που ακολουθείται είναι η ακόλουθη:

Α) Σε κάθε σεμινάριο θα πρέπει να εφαρμόζεις κάποιες τεχνικές και να υλοποιείς κάποιες ασκήσεις.

Β) Αφού εφαρμόσεις τις τεχνικές και νιώθεις έτοιμος ή έτοιμη να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα, στέλνεις μέσω email τις απαντήσεις σου, σύμφωνα με αυτά που σου ζητούνται στο εκάστοτε ηχογραφημένο διαδικτυακό σεμινάριο στον Παναγιώτη Ντούσκα, τον υπεύθυνο life coach του προγράμματος.

Γ) Αυτός θα σου στείλει τα σχόλια του και θα σου ανοίξει την πρόσβαση στο επόμενο σεμινάριο

H πρόσβαση στα σεμινάρια ανοίγει σταδιακά, μετά την επιτυχή εφαρμογή των τεχνικών του κάθε σεμιναρίου, έτσι ώστε να μπορέσει ο εκπαιδευόμενος να εστιάσει στο κάθε βήμα για όσο διάστημα κρίνει ο ίδιος απαραίτητο και να μπορέσει να χτίσει την αλλαγή σταδιακά. Το πρόγραμμα θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί εντός έξι μηνών από την έναρξη του.

Για οδηγίες πληρωμής, παρακαλώ επικοινώνησε μαζί μας μέσω email .

Για να μεταφερθείτε στα ηχογραφημένα διαδικτυακά σεμινάρια κάντε κλικ εδώ.

Advertisements